Sztárok

Farm: Sanyát megbüntetnék betegsége miatt

A Farmon egyre nagyobb a káosz, egyre több a klikk, és egyre többen vannak Sanya, a múlt heti gazda ellen. Most pedig úgy tűnik, a fitneszguru még azzal is rossz fát tesz a tűzre, ha gyengélkedik.

 

A többiek ugyanis egyáltalán nem hisznek Farm Sanyának. Játékostársai szerint csak színleli a rosszullétet azért, hogy ne kelljen dolgoznia. “Sanya betegsége szerintem nagyrészt inkább pszichés, ami abból fakadhat, hogy motiválatlan, és érzi, hogy a többiek nincsenek róla jó véleménnyel” – véli Brigi, az új heti gazda. 

“Sanya eddig sem mutatott fel értékelhető teljesítményt, szerintem csak szimulál” – mondta Sándor, aki emiatt elég drasztikus lépést javasol Briginek. Szerinte ugyanis meg kellene vonni az ételt a korábban hálótársat cserélő Sanyától, mondván, aki nem dolgozik, ne is egyék. Hogy azonban valóban színlel-e a Farm fitneszguruja, vagy tényleg komoly a baj, kiderül az adásból.

 

Farm: Sanyát megbüntetnék betegsége miatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top