Sztárok

Újra kihallgatják a rendőrök Lagzi Lajcsit

Tovább folytatódik a nyomozás Lagzi Lajcsi ügyében. A zenészt ma ismét kihallgatják a rendőrök. Az ügyvédje felkészült, arra, hogy vélhetően megpróbálják majd megizzasztani őket.

Bő hat hónappal azok után, hogy Lagzi Lajcsit harmadmagával őrizetbe vették, ismét találkoznia kell a rendőrökkel, ugyanis újra kihallgatják. “Amióta Lajcsit letartóztatták, a hatóságok több tucat alkalommal razziáztak a birtokán, de abban a tatai lakóparkban is, amit az ő nevével hirdettek évekkel ezelőtt. De nemcsak helyszíni szemléken, adatgyűjtések során kerestek bizonyí­tékokat Lajcsiék ellen. Számos tanút is kihallgattak, akiknek tudniuk kellett a visszaélések­ről. Lajcsit szerdára megint be­idézték a rendőrségre” – mondta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes személy.

“A nyomozási bíró először november 18-án hallgatta ki az ügyfelemet, most valóban egy folytatólagos kihallgatásra kerül majd sor” – mondta el az üggyel kapcsolatban Lagzi Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián, aki azt is hozzátette, hogy minden helyzetre felkészültek. “Nem megyünk puskapor nélkül” – mondta.

Újra kihallgatják a rendőrök Lagzi Lajcsit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top