Sztárok

Varga Viktort megbüntették

Varga Viktornak nincs jó hete, éppen a Nagy duettből való kieséséről nyilatkozott, miközben kerékbilincset kapott, pedig elmondása szerint ő nem is parkolt rossz helyen.

Varga Viktor és Cinthya Dictator éppen a Mokkában meséltek kiesésükről a Nagy Duettből, miközben Varga Viktor rossz helyen parkoló autója miatt büntetést kapott, de nemcsak “mikuláscsomagot”, hanem kerékbilincset.

“Nem ez az első eset, hogy Viktor itt parkol, pedig tudnia kellene, hogy ez egy bolt gazdasági bejárata. Nem is csodálom, hogy azonnal megbüntették. Nem igazán kezdődhetett jól a hete” – mondta el a Blikk egyik olvasója.

“Szívesen kihagytam volna ezt a büntetést. Egyébként én már nem is álltam a bejáratban, egy másik, ott parkoló autó elé álltam, de mégis mind a kettőnket megbüntettek. A legviccesebb azonban a bilincset leszedő bácsi volt, aki elmesélte, hogy átírta egy kerékbilincses nótára a Lehet zöld az ég című dalomat, el is énekelte nekem” – mondta az eset kapcsán Varga Viktor.

Varga Viktort megbüntették

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top