Sztárok

Csodaszép fotó: így pózolt Vilmos herceg és Katalin hercegné a Tádzs Mahalnál

Vilmos herceg és hitvese, Katalin cambridge-i hercegnő pontosan ugyanott fotózkodott, ahol 24 évvel korábban Diana hercegnő – egyedül.

Indiai látogatásának utolsó állomásaként az agrai Tádzs Mahal Mauzóleumnál tett látogatást Vilmos herceg és hitvese, Katalin cambridge-i hercegnő, akik a földrengést sem úszták meg. A hercegi pár azon a mauzóleum előtti márványpadon ülve fotózkodott, ahol 24 évvel korábban Vilmos herceg édesanyja, az 1997-ben elhunyt Diana hercegnő is ült – egyedül.

 

The British Monarchy
Dina hercegnő is éppen itt ült – Forrás: The British Monarchy / Facebook

A halhatatlan szerelemnek emléket állító mauzóleum előtt akkor készült fotó a hercegnő és Károly herceg éppen felbomló házasságának jelképévé vált. A Kensigton-palota közlemény szerint Vilmos herceg tisztában van azzal, hogy néhai édesanyja mennyire népszerű volt Indiában. “Boldog, hogy egy olyan helyre látogathatott, ahol édesanyja emléke ennyire élénken él az emberekben.”

forrás: forbes.com
Az ikonikus fotó egykor és ma – forrás: forbes.com

A hercegi pár múlt vasárnap érkezett Indiába, ahol lerótták kegyeletüket a 2008-as mumbai terrortámadások áldozatai előtt. A hét elején felkerestek egy Újdelhiben álló Gandhi-emlékművet, majd egy múzeumba is ellátogattak, amelynek szomszédságában 1948-ban meggyilkolták a spirituális vezetőt. Ezt megelőzően Vilmosék koszorút helyeztek el az első világháborúban elesett indiai katonák tiszteletére emelt emlékműnél. Szerdán Narendra Modi indiai kormányfővel ebédeltek, majd ellátogattak az Asszám állambeli Kaziranga Nemzeti Parkba is, amely a világon élő indiai orrszarvúk kétharmadának ad otthont.

Forrás: The British Monarchy / Facebook
A hercegi pár a bhutáni királyi párral – Forrás: The British Monarchy / Facebook

Vilmos herceg és Katalin hercegnő – akinek néhány kínos pillanata is akadt Indiában – egy napra átutaztak a szomszédos Bhutánba, eleget téve a szerényen, de nagy szerelemben élő bhutáni királyi pár – Dzsigme Keszar Namgjel Vangcsuk király és hitvese, Dzsetcun Pema királyné – meghívásának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top