Sztárok

Adok-Kapok Napok – Jótett helyébe kedvezményeket várj!

Idén már negyedik alkalommal kel életre a Premier Outlet jótékonysági minőségi ruhagyűjtő akciója, ahol aki ad, az kapni is fog.

Szeretnél valami jót tenni, és a ruhásszekrényedre is ráférne már egy szortírozás? Hozd el megunt vagy már nem használt, jó állapotban lévő ruháidat május 22-ig a Premier Outletbe, Magyarország legnagyobb jótékonysági minőségi ruhagyűjtő akciójára! A számodra már feleslegessé vált holmikat az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja majd el olyan nélkülözni kényszerülő gyerekek, családok számára, akiknek a mindennapok kiadásai mellett nem telik a szociális helyzetekben is rendkívül fontos rendes ruhára, cipőre. Felajánlásod nem marad hála nélkül: az adományokat május 17-e és 22-e között, keddtől vasárnapig felhasználható, akár 70%-os kedvezményekre jogosító kuponokkal köszöni meg az outletközpont.

Adok-Kapok Napok – Jótett helyébe kedvezményeket várj!

Az Adok-Kapok Napok elmúlt éveinek történetében bebizonyosodott, hogy az emberek szeretnek adni: 2013-ban 18 000, 2014-ben 40 000, tavaly rekord mennyiségű, 80 000 adomány gyűlt össze. Az adományok köre is folyamatosan bővült, idén pedig különös hangsúlyt fektetnek a gyermekruhákra, hiszen az adományok egy része anyaotthonokba kerül majd.

Az Adok-Kapok Napok plakátján is egy édesanya szerepel a kislányával. Ennek oka, hogy az utóbbi években a Premier Outlet nemcsak egyre nagyobb hangsúlyt fektet rendezvényeivel a társadalmi felelősségvállalásra, hanem hogy a 2016-os évben a hivatásos modellek helyét maga a vásárló veszi át képes anyagaikon.

A plakáton szereplő Végső Viktória és gyermeke, Csenge maguk is az outletközpont vásárlói. Nem véletlenül lettek most ők a főszereplők, hiszen fontos családjuk számára az adományozás, Viktória pedig szeretne jó példát mutatni lányának. “Örömmel segítünk másokon, igyekszem a gyerekeimnek is átadni ezt a hozzáállást. Kislányom a kinőtt ruhácskáit maga válogatja ki és viszi majd el az Adok-Kapok Napokra.”

Adok-Kapok Napok – Jótett helyébe kedvezményeket várj!

Az Adománygyűjtő Pontot április 23-án, szombaton 11 órakor nyitja meg az Adok-Kapok Napok védnöke, Wolf Kati, melyre a szervezők minden érdeklődőt sok szeretettel várnak.

További információ:
www.premier.hu
https://www.facebook.com/PremierOutletCenter/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top