Sztárok

Adok-Kapok Napok – Légy részese te is Magyarország legnagyobb ruhagyűjtési akciójának!

Már negyedik alkalommal kel életre a Premier Outlet Adok-Kapok Napok jótékonysági ruhagyűjtő akciója, amelyre évről-évre egyre többen hozzák el felajánlásaikat. Idén tégy te is valami jót!
Adok-Kapok Napok – Légy részese Te is Magyarország legnagyobb ruhagyűjtési akciójának!

Sajnos rengetegen vannak ma Magyarországon, akiknek a mindennapok kiadásai mellett nem telik rendes ruhára, cipőre. Ez nagy nehézséget jelent olyan fontos szociális helyzetekben, mint a munkakeresés, párválasztás vagy iskolai beilleszkedés. A Premier Outlet is felismerte ezt a problémát, így 2013-ban létrehozta az Adok-Kapok Napokat, melynek keretében első évben 18 000, 2014-ben 40 000, tavaly pedig rekord mennyiségű, 80 000 adomány gyűlt össze, melyet az Ökumenikus Segélyszervezet juttatott el a nélkülözni kényszerülő gyerekek, családok számára.

Adok-Kapok Napok – Légy részese Te is Magyarország legnagyobb ruhagyűjtési akciójának!

Bebizonyosodott, hogy az emberek nemcsak kapni szeretnek, de adni is. Ha te is így érzel, légy részese az ország legnagyobb minőségű ruhagyűjtő akciójának! Ne halogasd tovább a tavaszi gardróbszortírozást: amit már meguntál, vagy nem jó rád, április 23-a és május 22-e között vidd el a hétfőtől vasárnapig nyitva tartó Premier Outletbe! Érdemes egyébként a család többi tagjának szekrényét is átnézni, hiszen nemcsak női és férfi ruhákat, cipőket várnak, kifejezetten nagy szükség van gyermekruhákra, játékokra, sportruházatra is, mert az adományok egy része anyaotthonokba kerül majd. Ne feledd, “Jó tett helyébe jót várj!”, tartja a közmondás: a látogatók felajánlásait május 17-e és 22-e között, keddtől vasárnapig felhasználható kuponokkal köszöni meg az outletközpont.

Az Adománygyűjtő Pontot április 23-án, szombaton 11 órakor nyitja meg az Adok-Kapok Napok védnöke, Wolf Kati, melyre a szervezők minden érdeklődőt sok szeretettel várnak.

További információ:
www.premier.hu
https://www.facebook.com/PremierOutletCenter/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top