Sztárok

Farm Dia fél perc alatt jut a csúcsra, hallgasd meg

Azt meg kell hagyni, a Farm-lakók nem szégyenlősek, az asztal körül is nyugodtan beszélgettek a szexuális életükről és a tapasztalataikról. Dia volt az egyik, aki belement a részletekbe.

Hogy a Farm szereplői mennyire szabadszájúak tudnak lenni, arról nem is kell most külön kiselőadást tartani. Ráadásul saját bevallásuk szerint is egyre jobban hiányzik nekik a külvilág, egy baráti ölelés és egy kis törődés.

Nem meglepő, ha Dia, Gábor és Norbi is egyre többet beszél arról, mire vágynak, mit szeretnek egy párkapcsolatban. Mondjuk Dia ennél is kicsit továbbment. Erősen 18+ tartalmú beszélgetés következik!

Farm Dia 30 másodperc alatt jut a csúcsra

“Egy gyerek, akit az előbb elkezdtem mondani, ez volt nekem egy érdekes sztorim nekem. Körülbelül negyven másodperc alatt ment el. Az aktus elejétől a végéig eddig tartott” – kezdte a beszámolót a lány, mire Norbi és Gábor viccelődni kezdett, de Dia folytatta.

“Ez ment péntek, szombat, vasárnap. És én, aki még az orgazmusnak a hangját sem hallanám meg, mert hát én annyira nem… szóval, összehoztam 30 másodperc alatt egy orgazmust. Annyira rákoncentráltam, hogy ez úgyis elmegy negyven másodperc alatt, hogy én meg elmentem harminc másodperc alatt” – hangzott az alapos beszámoló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top