Sztárok

Jennifer Aniston lett a világ legszebb nője, megint

Jennifer Aniston már másodszor nyerte el a People magazin díját, amit az olvasók által megszavazott és legszebbnek kikiáltott nő szokott elnyerni.

 

“Vigyázok a testemre, lüktet a vérem és az endorfin felszabadul” – így magyarázta Jennifer Aniston a tényt, hogy a People magazin már másodszor kiáltotta ki a világ legszebbjének. Először 2004-ben nyerte el a címet, most 12 évvel később, pedig mint mondja, boldogabb, mint valaha, ez lehet szépségének egyik oka. Jennifer Aniston ugyanis fülig szerelmes, és mint mondja: “egy testem van, erre kell vigyáznom, nincs más titok.”

Fotó: People magazin
Fotó: People magazin

“A legédesebb és legkedvesebb ember. Borzasztóan könnyű kijönni vele, és imádok vele beszélgetni, időt tölteni, mindig megnevettet. Rettenetesen érdekes és minden érdekli” – áradozott a lapnak férjéről Jennifer Aniston, akit folyton arról faggatnak, mikor lesz végre babája.

“A megfelelő időben” – szokta válaszolni Jennifer, majd hozzátette, hogy heti három jógaórával bárki a világ legszebbjének érezheti magát. #köszönjük

Fotó: Facebook/ Jennifer Aniston
Fotó: Facebook, Jennifer Aniston

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top