Sztárok

Pikáns fotókat küldözget egymásnak Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Tápai Szabina, Kucsera Gábor felesége a TV2 Showtime című műsorában mesélt arról, hogy intim képeket küldözgtenek egymásnak – írja a Bors.

A milliókat kaszáló Kucsera Gábor és Tápai Szabina nem mindennapi módon tartják fent a tüzet házasságukban. Tápai Szabina a Showtime című műsorban mesélt arról, hogy intim képeket küldözgetnek egymásnak – írja a Bors.

“Kucsi telefonja tele volt intim képekkel, kérés nélkül küldözgették neki a csajok. Egy időben nagyon sokat nyomoztam utána, kutattam a telefonjában. Aztán már úgy éreztem, ez kezd beteges lenni, és igazából semmi értelme… Az sem titok, hogy én egyszer csináltattam magamról egy pikáns sorozatot egy barátnőmmel. Tejben, rózsaszirmok között feküdtem. Gábort leptem meg vele” – mondta Tápai Szabina, aki hozzátette néha küld férjének pikáns fotókat magáról, és néha Kucsera Gábor is meglepi őt egy-két intim fotóval.

Pikáns fotókat küldözget egymásnak Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top