Sztárok

Egykori üzletvezetője mindent kitálalt Kozsóról

Kozso volt üzletvezetője megdöbbentő dolgokat mesélt a énekes teaházának állapotáról. A férfi azt állítja, penész és kukacok lepték el a helyet – írja a Blikk.

Az áramlopás miatt feljelentett Kozso volt üzletvezetője, Keglovics Zoltán szerint Kozso teaházában tarthatatlan állapotok voltak, a helyiségben dorbézoltak az egerek, a teafüves dobozokban pedig kukacok szaporodtak. A Blikknek elmondta, hiába kérték az országból lelépő Kozsót, hogy csináltassa meg a penészes falakat, a zenész nem törődött vele.

“Milliós tétel került Kozso zsebébe, de hiába kérleltük, hogy csináltassa meg például a penészes, leomlott vakolatot a konyhában, a pult alatt vagy a mosogatónál a tavaly augusztusi árvíz után, amikor az üzletet elöntötte a szennyvíz. Mindig azt mondta: Jó az úgy!… A vendégek nagy része semmit sem vett észre a kiszolgálóhelyiség áldatlan állapotáról, ám egy teázó lefotózott egy egeret, és fel is tette a képet a vendégek tapasztalatait gyűjtő honlapra. A teafűben kikelő kukacokról azonban csak mi tudtunk” – mondta az egykori üzletvezető, aki állítását képpel is bizonyítani tudja.

Egykori üzletvezetője mindent kitálalt Kozsóról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top