Sztárok

Farm: Brigi Cintiával csókolózott, Gergő kiborult

Zajlik az élet a Farmon. Brigi és Cinti csókja komoly következményekkel járt, és nagyban meghatározza a hangulatot, miután Gergő alaposan kiborult.

A Farm 5. párbaját követően − amelyben Sanya kolbásztöltés során diadalmaskodott Heni felett – fergeteges buli kerekedett, amelynek során Brigi bepörgött.

A felfokozott hangulat és a bor hatására ugyanis nemcsak Cintivel csókolózott hevesen, hanem egyszer csak Norbi szájára is rátapadt a háromgyermekes anyuka. Gergő nem akart részt venni a mulatozásban, és főleg nem akart asszisztálni Brigi ámokfutásához.

Farm: Brigi Cintiával csókolózott, Gergő kiborult

“Brigi többet ivott a kelleténél, nem szeretem a részeg nő látványát, és rosszulesik az, hogy ha azt látom, az általam szeretett személy nem tudja, mit csinál. Dühös voltam, fájdalmas volt nekem az este, szép dolog a megbocsátás, de nehezen kivitelezhető” – mondta Gergő, akit kiborítottak a történtek.

Hogy Brigi hogyan próbálja meg magát kivágni ebből a helyzetből, és Gergő meg fog-e neki bocsátani, az kiderül a ma esti adásból. Addig is nézd meg az előzetest, hogy lásd, mi is történt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top