Sztárok

Muri Enikő a kollégájával vigasztalódik a szakítás után

Muri Enikő Amerikába utazott vigasztalódni a szakítása után. De nem egyedül, hanem a kollégájával fedezi fel Los Angeles környékét...

 Muri Enikő már az esküvőjét tervezte a párjával, Károllyal, majd nemrég hirtelen szakítottak. Mint mondták, rá kellett jönniük, hogy elhidegültek egymástól. Muri Enikő nem is maradt az országban, Amerikába utazott.

Szabó Dávid, aki szintén az Operettszínház sztárja, néhány hónapja hagyta itt Magyarországot, hogy külföldi karrierbe kezdjen. Vele találkozott Muri Enikő a tengerentúlon, és néhány képet is közzétett, na meg egy idézetet, ami jól tükrözi a barátságuk mélységét.

Tegnap egy óriási élménnyel gazdagodtam, körbe járhattam egy világhírű filmstúdiót, a Universal Studiót. Mindezt Szabó Dáviddal tettem meg. Életem egyik legszebb élménye volt. Köszönöm, hogy elhoztál ide. 

“Egy igaz barát ismeri a gyengeségeidet, de megmutatja neked az erőidet; érzi a félelmeidet, de megerősíti a hitedet; látja az aggodalmaidat, de felszabadítja a lelked; felismeri a korlátaidat, de hangsúlyozza a lehetőségeidet!” William Arthur Ward

Együtt játszottak a Fame című musicalben, amiben Muri Enikő karaktere megtapasztalta Los Angeles sötét oldalát, most viszont szemmel láthatóan mindkettőjüknek bejön a város:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top