Sztárok

Nyerésre áll a rák ellen a Szomszédok sztárja, Epres Attila

"Vagy meggyógyul, vagy meghal" – mondták Epres Attilának, amikor kiderült, hogy rákos. Megműtötték, és szépen halad a gyógyulás felé.

Epres Attilát sokan a Szomszédok című teleregénynek köszönhetően zárták a szívükbe, ahol az Alma presszó tulajdonosaként próbálta Almát, azaz Fehér Annát levenni a lábáról. A Jászai Mari-díjas művész 1986–89 között szerepelt a Szomszédokban, s láthattuk a Kisváros sorozatban, valamint számtalan játékfilmben is. Tavaly nyáron fedezték fel az elváltozást a nyakán, amiről kiderült, hogy rákos daganat, szeptemberben műtötték. Még lábadozik, de már visszatért a színpadra – írja a Bors.

“A biopszia kimutatta: tumor. Ez olyan feldolgozhatatlan, mint mikor az embert egy közeli barátja becsapja, vagy mikor megcsalják. Rögtön az az érzése, hogy vele nem fordulhat elő. Én mindent megtettem az életem során, hogy ne pusztítsam magam. No cigi, no pia, állandóan sportoltam, nem tettem tönkre magam a munkával sem. És mikor az ember ott van és azt hallja az orvostól, hogy vagy meggyógyul, vagy meghal, az nehéz” – idézi a lap a színész TV2-nak adott nyilatkozatát.

“Szeptember másodikán a műtétből felébredve úgy éreztem, nem vagyok beteg. Nem estem depresszióba. A betegségnek már nincsenek tünetei, csak a kezelésnek. Nehéz a nyelés, így nehéz enni is, és a szájszárazság miatt nehéz sokat beszélni. Fogytam is, és kicsit gyengébbnek érzem magam” – mondta Epres Attila, aki lassan visszakapja régi életét. Újra sportol, kerékpározik, nordic walkingol és az Örkény István Színházba is visszatért. 

Forrás: PORT.hu, Szerző: Puskel Zsolt)
Forrás: PORT.hu, fotó: Puskel Zsolt

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top