Sztárok

Először együtt Marsi Anikó és Gönczi Gábor

A kedd reggeli Mokka vendége volt Gönczi Gábor és Marsi Anikó, a Tények című hírműsor két új házigazdája. A beszélgetésből kiderül, hogy mindenki ismer és szeret is mindenkit, ráadásul régi barátok is az új munkatársak.

 

A kedd reggeli Mokka adásából kiderül, hogy a Tények új műsorvezetői, Marsi Anikó és a korábban már bejelentett Gönczi Gábor igen régi barátok. Ha nem is minden héten, de legalább évente egyszer felhívták egymást, hogy kiderüljön, mi van a másikkal, ki hogy él és mi történt vele az elmúlt időben.

“Hiányzott a tv. Azt gondolom, ez volt az az ajánlat, amire nem lehet nemet mondani, hanem ennek az ember örül. Amikor azt érzed, hogy egy olyan közegbe fogsz kerülni, hogy egy olyan emberrel dolgozol közvetlen közelről, akit 1813 millió éve ismersz, akkor arra azt mondod, hogy oké, otthon vagyok, megérkeztem. De az, amit a Vivien (Kökény-Szalai Vivien hírigazgató a szerk.) ebben a háromhetes procedúrában végigküzdött, az fantasztikus volt, szóval le a kalappal előtte. Szóval én azt gondolom, igen, a Gábor is nagyon sokat nyomott a latba, de Vivien volt az, aki ezt végigharcolta” – mondta Marsi Anikó.

Ezen felül azt is megtudtuk, a jelenleg egyedül itthon tartózkodó Marsi Anikótól, hogy már most élvezi a közös munkát a stábbal, mindenki kedvesen fogadta, és szerinte a jó munka alapja a jó hangulat. 

Ha további részleteket szeretnél, kattint a videóra:

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top