Sztárok

Tragikus hirtelenséggel hunyt el Szabó Tibor riporter

Meghalt a TV2-től nemrég a Juhász Péter-ügy miatt távozó riporter, Szabó Tibor, aki új munkahelyén, az ATV-nél lett rosszul. A Blikk úgy tudja, Szabó Tibort megpróbálták újraéleszteni, de a kórházba szállítást követően elhunyt.

 

A Juhász Péter és a TV2 közötti botrány kirobbanása után, amely riportok készítésében állítólag Szabó Tibor is részt vett, a riporter felmondott és az ATV-hez igazolt, ahol hétfőn állt munkába. A Blikk úgy tudja, a TV2-t azért hagyta ott, mert úgy érezte, a Juhász Péterrel kapcsolatos eset után nincs maradása a csatornánál: nem értett egyet a szerkesztési elvekkel.

Szabó Tibor halálhírét már az ATV is megerősítette: “Az ATV mély megrendüléssel erősíti meg a sajtóban megjelent híreket, amelyek szerint pénteken munkavégzés közben váratlanul rosszul lett, majd nem sokkal később elhunyt az ATV csapatához hétfőn csatlakozott kollégánk, Szabó Tibor. Tibor a TV2 Tényektől igazolt az ATV-hez, ahol hétfőn állt munkába. Emberi és szakmai hozzáállásával néhány nap alatt kivívta a közösség tiszteletét és szeretetét. Az ATV osztozik Tibor szeretteinek gyászában.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top