Sztárok

Tatár Csilla kisfia hatalmasat nőtt

Tatár Csilla extra édes fotót posztolt kisfiáról. Egy gumiszőnyegen birkóznak, és máris az olimpiára készülnek.

 

Tatár Csilla kemény edzésbe kezdett, heti több alkalommal sportolni jár, és szinte minden alkalommal magával viszi cuki kisfiát is, akit Csilla nemrég meg is mutatott végre a nagyközönségnek.

“Mindenképpen szerettem volna újra mozogni, tudtam, ha rendeződik az életünk, beáll Milán napirendje, erre újra lesz alkalmam. Így most már heti háromszor edzem. Ebben van egy személyi oktató, babakocsis futás és szombat reggelenként egy infratréner órám. Mivel Milán már átalussza az egész éjszakát, egyre kipihentebbek vagyunk, van már energiám erre is. Tudtam, hogy így lesz, de előtte mindennek a maga medrében rendeződnie kellett. Az pedig, hogy ennyire fantasztikus férjem van, hogy ő nekem ebben segít, csak külön öröm. Szombatonként ugyanis ráhagyom Milánt, mert az órám reggel hétkor kezdődik, így hatkor kelek. Azt gondolom, hogy bár igényel némi szervezést, meg lehet oldani a dolgokat, ha az ember igazán akarja. Én most jutottam el oda, hogy tudom, van annyi energiám, hogy ez belefér” – mondta korábban az NLCafénak Tatár Csilla.

Most pedig úgy tűnik, hogy Csilla annyira belelendült az edzésekbe, hogy Milán Rubennel már Rióra készülnek.

“Készülünk Rióra! Kötöttfogású birkózásban aranyérmesek leszünk, az tuti!” – írta játékosan az extra cuki képek alá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top