Sztárok

A Nagy Duett már most megérte Berkinek

Korábban már kiderült, hogy Berki Krisztiánnak nem felhőtlen a viszonya az édesanyjával, de most úgy tűnik, hogy a Nagy Duett összehozta őket.

Berki Krisztián anno sírva mesélt Friderikusz Sándornak arról, hogyan romlott meg a viszonya az édesanyjával, és hogyan próbálták meg azóta rendezni a kapcsolatukat, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Éppen ezért is olyan nagy szám, hogy most az asszony élőben szurkol a fiának a Nagy Duett felvételén. Mindez Hódi Pamela posztjából derült ki, aki közös képet tett ki a közösségi oldalára.

Az Aranyeső előadása után Berki Krisztián édesanyja üzent a fiának, hogy mennyire büszke rá, és erről a celeb boldogan mesélt is.

Nagy Duett már most megérte Berkinek

“Köztudott, hogy édesanyámmal nem ápolok túl jó kapcsolatot hosszú évtizedek óta, és most a vasárnapi produkció után kaptam tőle egy üzenetet, hogy mennyire büszke rám, és mennyire jó voltál, kisfiam. Nekem ez egy óriási dolog volt, és nekem már most megérte, hogy itt a Duettben ezt elő tudtuk adni a Nellyvel” – mesélte el Berki Krisztián, aki boldog, hogy ilyen fordulatot vett a magánélete.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top