Sztárok

Lagzi Lajcsi bosszút forral a családjáért

Lagzi Lajcsi elégtételt kíván venni, amiért a hatóságok az ő birtokán kerestek egy olyan műkincset, ami sosem volt ott.

A Blikk írta meg, hogy megtalálták azt a műkincset, amit korábban Lagzi Lajcsi birtokán kerestek. Mint kiderült, Manilius Masculus mintegy kétezer éves sírkövét Bábolnán egy műkincsgyűjtő ásta el, miután meglovasította eredeti lelőhelyéről, egy Mocsa melletti birtokról, ahol földművelés közben találta meg egy férfi. Korábban a rendőrség egy bejelentés alapján Lagzi Lajcsi birtokán kereste, még a tavat is búvárokkal kutatták át, de semmit sem találtak.

“Persze, hogy nem találták nálam, hiszen nem is volt itt soha. Teljes képtelenség, hogy a birtokomon efféle lett volna. Az a helyzet, hogy most már valóban elegem van, ennyi erővel bármit rám foghatnának. Az ügyvédemmel tárgyalva arra jutottunk, hogy elégtételt követelünk. Azt a meghurcoltatást, megaláztatást, amit a családomnak ki kellett állnia, nem hagyhatom szó nélkül. Ráadásul még csak annyit sem kaptam, hogy elnézést kérjen tőlem a rendőrség, hogy szó nélkül több mint harmincan ellepték a birtokot, és kutatni kezdtek. Kitéve ezzel a családomat mindenféle szóbeszédnek és újságcikknek” – háborgott az NLCafénak Lagzi Lajcsi, aki a napokban egy szívműtéten esett át.

Lagzi Lajcsi bosszút forral a családjáért

“Ugyan saját felelősségemre hazaengedett a doktor úr, de nem örült, hogy szinte azonnal távoztam. A családom mellett szerettem volna lenni, minden porcikámmal hiszem, hogy mellettük jobban épülök. Voltam már épp eleget nélkülük, 125 napot, nem akartam még többet. Megmondom őszintén, engem inkább a kórház viselt meg, nem a beavatkozás, az nem fájt. Rutinműtét volt, és a doktor úr tökéletesen ellátott. A családom nélkül azonban egyáltalán nem akartam ott maradni, így egy magán-betegszállító céggel hazahoztak. Most már csak koffeinmentes kávét ihatok, de ez sem zavar, a lényeg, hogy most már itthon vagyok, egészségben” – folytatta az NLCafénak a zenész, aki arra is kitért, hogy műtétjét már korábban tervezte, csak nem volt rá megfelelő alkalom.

“Még az előzetesben töltött idő alatt éreztem sokszor, hogy szorít a mellkasom. Akkor kértem engedélyt, hogy kivizsgáljanak. A műtét már akkor is esedékes lett volna, de azt nem akartam, hogy bilincsben vigyenek a kórházba. Megalázó lett volna, nem vállaltam.” 

Lagzi Lajcsi bosszút forral a családjáért

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top