Sztárok

És ott van még Uma Thurman kőművesdekoltázsa

Amikor a Met-gála ruháiról beszélünk, az már tulajdonképpen nagyon a tegnap híre, de Uma Thurman ruhájáról akkor is érdemes említést tenni.

Mégpedig egyetlen okból: mivel sikerült az elegánsabb sztárok közé kerülnie, mindaddig, amíg egyenesen állt. És csak elölről láttuk.

És akkor beszéljünk Uma Thruman hátsójáról

Uma Thurman választására azt mondták, tutira ment, hiszen a fehér estélyi mindig biztonságosan elegáns megoldás. Na de most figyelj! Mert hátulról már inkább tűnt merésznek és kihívónak a ruha. Főleg ha nem állt egyenesen a színésznő.

És akkor beszéljünk Uma Thruman hátsójáról

Ugyanis abban a pillanatban, ahogy a 46 éves Uma Thurman megfordult, kőművesdekoltázst villantott. Sajnos arról nincs kép, milyen volt, amikor leült a gálán, de könnyen el tudjuk képzelni.

Nem ő volt a legfeltűnőbb a Met-gálán, Madonna gyakorlatilag pucéran ment, Beyoncé egy kotonruhában jelent meg. Ezekhez képest Thurman választása talán még bevállalósnak sem mondható. Mindenesetre a színésznőtől szokatlan választás.

És akkor beszéljünk Uma Thruman hátsójáról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top