Sztárok

Hárman is leléptek a Music Fm-től

Sunyi módszernek nevezte a főszerkesztő a három Dj távozásának módját. Szerinte nem voltak korrektek a lemezlovasok.

Pordán Petra távozása után a Music Fm újabb ismert arcai, hangjai dobták be a törölközőt. Dj Metzker Viki, Dj Newik és Dj Revolution úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a Music Fm-nél és felmondtak – írja a Bors.

A szőke szépség, Metzker Viki, aki a Music Fm-nél közel négy évet húzott le, úgy döntött, inkább közösségi oldalainak ápolása, karbantartása lesz most a fő feladat számára, és saját üzletet is szeretne.

“Négy éve vagyok a Music Fm-nél, mostanra picit telítődtem. Szeretek újra és újra megújulni, most úgy éreztem, jólesik majd egy kis szünet. Szeretnék a Facebook-oldalammal és az Instámmal többet foglalkozni, és indítanék egy webshopot. Hamarosan két hónapra leköltözöm Siófokra, ahol rezidenciám lesz. Emiatt döntöttem úgy, hogy négy év után elbúcsúzom” – mondta a lapnak Viki.

Dj Newik azzal indokolta felmondását, hogy szeretné a karrierjét tovább építeni, a zeneírásra, illetve a fellépéseire szán több időt.  A Dj-k esténként a Music Killersben zenéltek, a műsor főszerkesztője, Juhász Gergely nem maradt ennyire visszafogott, mint a lemezlovasok.

“Kedden este játszott Viki, a végén kérdeztem: jön-e a másnapi dj-meetingre? Igent mondott. Mint kiderült, még akkor bement a vezérigazgató irodájába, és otthagyta az ő és Dj Newik felmondását az asztalon. Ezt a sunyi módszert a csapat teljes megdöbbenéssel fogadta. Mindhárman betűről betűre ugyanazt a dokumentumot juttatták el hozzánk, ebből gondoljuk, hogy ez szervezett döntés volt. Ha kaptak egy jobb ajánlatot, akkor azt korrekt módon meg lehet mondani. Sokat köszönhetnek a Music Fm-nek, mindig mellettük álltunk. A helyettesítésüket órák alatt megoldottuk.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top