Sztárok

Aleska lakását ellepték a hangyák

Meggyűlt a baja a hangyákkal Aleska Diamondnak. Sehogy sem tudja kiirtani őket a lakásából, pedig már mindennel próbálkozott.

Ellepték a hangyák Sáfrány Emese, azaz Aleska lakását. Először azt hitte, hogy csak véletlenül került be néhány rovar, de rá kellett jönnie, hogy nagyobb a baj.

“Korábban is volt már dolgom hangyákkal, hiszen kertes házban nőttem fel. Itt is először csak egy-egy jött szembe, és azt hittem, csak az ablakon mászott be. De szerintem ők csak bejárták a terepet” – mesélte a Blikknek Aleska, aki aztán rájött, hogy a fal és a parkettaszegély illesztése nem megfelelő, és onnan érkeznek a hangyák.

“Utánanéztem, melyek a leghatásosabb módszerek a hangyák irtására. A nyílást teleszórtam szódabikarbónával, citrommal, fokhagymával és ecettel, de másnap ugyanolyan nyugodtan mászkálgattak a hangyák a citromszeleteken, mintha semmit sem csináltam volna…” – mondta Sáfrány Emese.

 

Aleska Diamond lakását ellepték a hangyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top