Sztárok

Áprilisban Eva Mendes titokban szült, Ryan Gosling újra apa lett

Megszületett Ryan Gosling és Eva Mendes második gyereke, ráadásul már a múlt hónapban! A sztárvilág egyik legjobban őrzött titka volt színésznő terhessége.

Éppen egy hónappal ezelőtt a People és a US Weekly magazin exkluzív információként közölte, hogy Eva Mendes és Ryan Gosling a második gyereküket várját. Most a TMZ szenzációs dokumentumot talált, amire nem is számítottak. A színésznő ugyanis áprilisban, nem sokkal a két magazin cikke után világra hozta a második gyerekét. Ezt bizonyítja a születési anyakönyvi kivonat, amit az internetes portál szerzett meg. 

via TMZ
via TMZ

Ryan Gosling első gyereke szeptemberben lesz 2 éves, de a kis Esmeraldáról fényképeket nem mutatott a pár. A most 42 éves Eva Mendes második terhessége a sztárvilág egyik legjobban őrzött titka, mivel az alig egy hónapja készült képek alapján sem feltételezte senki, hogy egy 8 és fél hónapos terhes nőt lát. 

Áprilisban Eva Mendes titokban szült

A pár második gyereke amúgy szintén kislány, és az Amanda Lee Gosling nevet kapta. Amanda a színésznő nagymamája és az idősebb lánya középső nevének is ezt adta. 

Mivel Goslingról és Mendesről is alig van közös kép, a kislányukat sem mutogatják, ezért nem valószínű, hogy a kisebbik gyerekről a közeljövőben lesz fotó. Pláne, ha belegondolunk, hogy titokban tartották a terhességet és a szülést is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top