Sztárok

Freddie török sztárként is megállja a helyét

Freddie-re és tehetségére figyel most az egész ország és a fél világ. Mi összeszedtük, hogy énektehetségén túl miért érdemes rá még jobban odafigyelni.

Freddie-ről már a Dal kezdetén sejtettük, hogy nagy esélye van kijutni a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválra, ahol végül tegnap este negyedikként színpadra is lépett. Ahogy azonban eddig figyeltük, arra is rájöttünk, hogy amellett, hogy karcos hangjától nők százai epedeznek remegve, rengeteg világsztár és híres karakter bőrébe is belebújhatna. Magas, jóképű, tökéletesen mutat a színpadon, és egy kicsit fél a repülőktől. E mentén indultunk el.

Szulejmán mellett is harcolhatna

Minden bizonnyal többen, akik nézik a Szulejmán című sorozatot az RTL Klubon, felfedezték azt a szívdobbantó és térdmegremegtető hasonlóságot Freddie és a Bali béget alakító színész, Burak Özçivit között, amit mi is.

Mintha kicserélték volna őket, nekünk is van egy Bali bégünk, aki szerencsére Magyarországért harcol, nem ellene…

Freddie török sztárként is megállja a helyét

Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés

Az Eurovízió 2016 döntősét, Freddie-t nemcsak mikrofonnal a kezében, de óriási gesztusokat téve Hamlet szerepében is tökéletesnek találnánk.

Freddie török sztárként is megállja a helyét

Freddie a’la Beckham

Freddie-nek nagypapája, Fehérvári Alfréd révén van némi köze a focihoz, ráadásul úgy fest, mint egy tökéletes Dávid-szobor, ezért vettük a bátorságot, hogy David Beckhamhez hasonlóan modellként is kipróbáljuk őt, de ezzel az erővel Calvin Kleinnek is be szeretnénk ajánlani.

Freddie török sztárként is megállja a helyét

Kapu földön és vízen

Ugyanezen elgondolásból, ha már a focit abba kellett hagynia Freddie-nek, mert egy sérülés megakadályozta a további pályafutását, kipróbálhatná a vízilabdát. Minden bizonnyal imádnák a rajongók, ha a medencében is dalra fakadna. Jól állna neki a labda és a kapu is.

Freddie török sztárként is megállja a helyét

Travoltától tanulna repülni

Az énekes köztudottan retteg a repülőgépen, ezért beajánlanánk John Travoltához néhány pilótaleckére, hogy tudja, nem olyan nagy ördöngösség ez. Az NLCafénak egyébként korábban már elmondta az Eurovíziós Dalfesztivál 2016-os indulója, Freddie, hogy egyre jobban kezdi megszokni a vasmadarakat, de szeretni sosem fogja őket. Szóval, kicsi az esély, hogy Travoltával barátok lesznek, ami csakis a színész vesztesége, mi pedig tovább szurkolunk Freddie-nek, hogy nekünk ne kelljen könnyeket hullatnunk, és hogy Stockholmban minél előkelőbb helyet érjen el… #hajrá

Freddie török sztárként is megállja a helyét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top