Sztárok

Lebuktak: Orlando Bloom Selena Gomezzel kavar

Ami Vegasban történik, Vegasban is marad – ha a mondás igaz lenne, akkor most Orlando Bloom sem érezné magát kínosan, hogy lebukott Selena Gomezzel, miközben a barátnője, Katy Perry máshol hétvégézett.

Beletelt néhány napba, mire a TMZ meggyőződött arról, hogy tényleg Selena Gomez és Orlando Bloom látható a képen, onnantól kezdve már csak órák kérdése volt, és megjelent a net legkülönbözőbb oldalain a hír: a két sztár között jóval több van egyszerű barátságnál. 

Az énekesnő és a színész közös képein nem lehet pontosan kivenni, hogy csókolóztak-e, vagy csak túl szorosan ölelik egymást, mindenesetre Orlando Bloom barátnője, Katy Perry biztosan hamarosan kideríti az igazságot.

http://jayselunconditionallove.tumblr.com/post/144151005720/orlando-bloom-and-selena-gomez-all-over-each

Legalább Selena ruhájából be lehet azonosítani a kép egyik szereplőjét, mondjuk Bloomot jobban fel lehet ismerni, de ugorjunk a folytatáshoz.

Orlando Bloom hűtlen: Selena Gomezzel kavar

Korábban már többször összeboronálták Selena Gomezt és Orlando Bloomot, akik minden alkalommal elmondták, hogy csupán jó barátok. De a pletyka makacsul tartotta magát, állítólag a színésztől is ezért vált el a felesége, Miranda Kerr, de volt olyan sztori is, hogy Bloom leütötte Justin Biebert. Állítólag azért, mert az énekes lefeküdt Mirandával, de mások szerint azért, mert összevesztek Selenán. Aztán az énekesnő – miután Bieberrel szakított – Bloommal ment mindenfelé, közös kép is készült róluk, amint egy bulin elvonultak és az utcán beszélgettek.

Na, hogy mit mondanak majd az érintettek, és a nemrég még Katy Perryvel szerelmesen andalgó Bloom magyarázkodik-e, az a jövő zenéje. Viszont a képek megjelenése óta egyre többen osztják meg a véleményüket az esetről.

Orlando Bloom hűtlen: Selena Gomezzel kavar

“Haver, még csak 23, te meg 39, eszednél vagy, hogy vele kezdesz?” – írta az egyikük, de sok olyan vélemény is érkezett a korkülönbség mellett, hogy Gomez egyszerűen klasszisokkal rosszabb választás, mint Perry.

Azt sem felejtették el a hozzászólok, hogy Gomez amúgy Taylor Swift legjobb barátnője, aki pedig nagy ellensége Katy Perrynek.

“Ha Orlando Bloom tényleg Selena Gomezzel flörtöl, akkor Taylor Swift most győzelmi táncot jár.”

Igaz, hogy egy szemtanú szerint az énekesnő csak jól érezte magát, de semmi “olyan” nem történt a két sztár között, ráadásul Gomez egyedül ment fel a szobájába. Igaz, azt senki nem tudja, Bloom nem ment-e később utána, mivel állítólag le sem tudta venni sem a kezét, sem a szemét Selenáról. 

Orlando Bloom hűtlen: Selena Gomezzel kavar

Másik fajta tweetek többsége Katy Perryt sajnálja, aki híresen rosszul szokott választani. “Szegény, John Meyer sem volt valami nagy szám, de Bloom sem különb nála. Látványosan csalja mindkettő, ennél Katy jobbat érdemel.”

Valószínűleg nem kell sokáig várni arra, hogy kiderüljön, hogyan folytatódik a szappanopera.

Orlando Bloom hűtlen: Selena Gomezzel kavar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top