Sztárok

Így hűtlenkedik Pikali Gerda

Pikali Gerda a színpadon éli ki a szélsőséges érzelmeket. Nem is akárhogyan, A hűtlenség ára című darabban egy bérgyilkossal csalja meg a férjét. A darab pikáns jelenetekben sem szenved hiányt.

Ízig-vérig szexi nőt alakít új darabjában Pikali Gerda, aki Margaretként a Játékszín színpadán mindössze két és fél óra alatt éli meg a teljes kétségbeesés, a szerelem, a szexualitás és az ön- és közveszélyes őrület minden szintjét, mélységét és magasságát. A történet szerint a férje bérgyilkost küld rá, hogy özvegyként leléphessen a szeretőjével. Időközben pedig Margaret a bérgyilkossal szűri össze a levet. A hűtlenség ára című darabban a színésznő alaposan neki is vetkőzik, akad pikáns jelenete a férjét alakító Németh Kristóffal és a bérgyilkost játszó, Nagy Sándorral is.

“Ez a legnagyobb kihívás, mindent eljátszani két és fél óra alatt. Szeretem a szélsőségeket, szeretem minél több színét megmutatni egy karakternek. Kristóffal a próbák első percétől nagyon jól működtünk együtt. Mi is körülbelül húsz éve ismerjük egymást, mint a darab házaspárja – mesélte a Borsnak Pikali Gerda, aki a színpadon vezeti le a feszültséget, és megtanult azzal a tudattal élni, hogy ez most egy nehéz időszak az életében. “Ez egy lassan tizenegy hó­napja zajló történet, meg kellett tanulni azzal a tudattal együtt élni, hogy Károly teljes felgyógyulása még eltart egy darabig. Tudni kell helyükön kezelni a dolgokat, ami nehéz, de azzal, hogy ideges vagyok, nem jutunk előrébb. Én a színpadon élem ki a szélsőséges érzelmeket, a ma­gán­életben sokkal higgadtabb vagyok. Most nekem kell a nyugalmat és a biztonságot árasztanom. Sokat humorizálunk, a humor ugyanis gyógyszer. Nem kell mindent véresen komolyan venni. Amikor Karcsit tolták be a műtőbe, akkor is vicceltünk egymással” – mesélte a színésznő.

Így hűtlenkedik Pikali Gerda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top