Sztárok

Józan László testképzavarral küzd

A Barátok közt sztárjának, Józan Lászlónak ugyan semmi oka nincs szégyenkezni a teste miatt, a színész mégis, alig mert levetkőzni szerepei kedvéért is.

A Stoty magazinnak mesélte el Józan László, hogy ugyanolyan küzdelmes és megaláztatásokkal teli kamaszkora volt, mintha túlsúllyal küzdött volna, vagy görbe lábai lennének. Az általános iskola végére olyan magas volt már, mint most, 189 centi és alig 50 kiló. 

“A testnevelésórától szabályosan rettegtem, és ugyanígy voltam a strandon is. Egyszóval gátlásos komplexusos gyerekként nőttem fel. (…) Hiába ettem két ember helyett is, egyetlen plusz deka sem jött fel rám. Hatvankilósan kezdtem a színművészetit, jöttek az órák, különböző darabok, a szerep kedvéért olykor meg kellett válnom a ruháimtól. Legszívesebben kifutottam volna a világból, roppant kellemetlenül éreztem magam” – emlékezett vissza Józan László, aki most már nem panaszkodhat, nagyon szexire és macsósra gyúrta magát.

Szóval mi úgy gondoljuk, hogy nem igazán kellene szégyenlősködni…

“Nagyjából tíz év alatt sikerült eljutnom oda, ahol most tartok. Végre van mell- és karizmom, és a kemény edzéseknek köszönhetően már kockás a hasam. (…) Bár én is látom a változást, még ma sincs teljesen helyén az önbizalmam. Hogy testképzavarom van-e? Minden jel szerint igen, és a gátlásaim többségétől lassan sikerül csak megszabadulnom.” 

Józan László testképzavarral küzd

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top