Sztárok

Ekkorát nőtt Harsányi Levente kisfia

Harsányi Levente már egyszerre átérzi, milyen a fiús és lányos apukák mindennapja. Mindkét csemetét más és más dolgok érdeklik, de ahogy mondja, kisfia inkább lányt, mint fiút várt.

Harsányi Levente elvitte kisfiát az idei első budapesti Minimax-hajóútra, múlt héten. A második legnagyobb dunai hajó, a Budapest fedélzetén az Apacuka zenekar koncertjével indult a színes buli, sok játékkal, arcfestéssel és az elmaradhatatlan tombolával. Itt mesélt az NLCafénak is Harsányi Levente arról, milyen a viszony kisfia és kislánya között, hiszen a fiúk nem minden esetben örülnek, ha lánytestvérük születik. Nándi azonban teljesen másképp gondolta.

“Szuper a kapcsolat Nandi és Lilla között, ez csak addig a percig volt kérdés, amíg ki nem derült, milyen nemű lesz a kistestvér. Amikor elmondtuk Nándinak, hogy kislány, az volt a reakciója: tehát akkor a játékaimmal nem fog játszani, jöhet! Ma már szórakoztatja a húgát, táncol neki, előadást tart, Lilla pedig a legnagyobb rajongója. Imádják egymást. Ma Lilla azért nincs itt, mert a Minimax hajón most egy igazi apa-fia napot tartottunk. Erre is szükség van!” – mesélte Harsányi Levente, akinek kisfia mellett Lilla a legnagyobb szerelme.

Ekkorát nőtt Harsányi Levente kisfia

A gyerekhajó az első órát a kikötőben töltötte. A második órában pedig kicsik és nagyok a Dunán hajózva élvezhették a változatos programokat, amelyek közül minden korosztály megtalálta azt az elfoglaltságot, amiben a leginkább örömét lelte.

“Rátaláltunk olyan készségfejlesztő játékokra, ahonnan aztán fel sem nem tudtam állítani Nándit. A tombolát is vártuk, de ott sajnos nem nyertünk, mélységesen fel is vagyok háborodva” – nevetett Levente, akinek kisfia azonnal összebarátkozott Csőre Gábor csemetéjével. 

Ekkorát nőtt Harsányi Levente kisfia

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top