Sztárok

6500 Ft-os ruhában ment férjhez Juhász Adrienn

A Jóban Rosszban színésznője már a hetedik hónapban van, de a szülés előtt mindenképpen szerettek volna egybekelni párjával. Titokban, két tanú előtt mondták ki először az igent.

 

A Best magazinnak árulta el a várandós Juhász Adrienn, hogy ő és párja kimondták az igent, sőt még azt is elárulta, hogy egy szegedi butikban vásárolta a ruháját, mindössze 6500 Ft-ért. Az igazi, nagy násznépes, dínomdánom lagzit ugyanis jövőre tervezi Juhász Adrienn és párja. Most egyelőre csupán két tanú előtt kötöttek házasságot.

6500 Ft-os ruhában ment férjhez Juhász Adrienn

“Mindketten úgy gondoljuk, nem hozzámegyek, hanem egymáshoz megyünk. Bár ez csak néhány betű különbség, a tartalma egész más. Azt reméltem, hét hónaposan még találok olyan ruhát, amiben jól nézek ki. Nyáron a kilencedik hónapban ez már nehezebben sikerült volna. Amúgy tényleg nem kerítettünk nagy feneket az egésznek, azért tartottuk május 5-én az esküvőnket, mert még a kislányunk megszületése előtt szerettük volna hivatalossá tenni a kapcsolatunkat. Így végül csupán két tanú jelenlétében mondtuk ki a boldogító igent.”

6500 Ft-os ruhában ment férjhez Juhász Adrienn

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top