Sztárok

Eddig soha nem látott fotó Diana hercegnőről és fiairól

Vilmos herceg pénteken egy londoni hajléktalanszállót látogatott meg. Utoljára 23 évvel ezelőtt járt itt a herceg, amikor 11 éves volt. Akkor édesanyjával, a néhai Diana hercegnővel és öccsével együtt hívta fel a figyelmet az intézményre. A kétszeres apuka, 33 éves Vilmos azért tért vissza a helyre, hogy segítsen az ott élőknek, de arra álmában sem gondolt, hogy olyan ajándékkal várják a dolgozók, amitől ennyire meghatódik.

A hely plébánosa ugyanis megőrizte azt a fotót, amit a szociális intézmény munkatársai készítettek 23 évvel ezelőtt Harry hercegről, Vilmosról és Diana hercegnőről. A képet bekeretezték, és most pénteken átadták Vilmosnak. “Emlékezett arra a pólóra, amit akkor viselt. Rettentően meghatódott és nagyon mosolygott. Különös volt számára, hogy egy olyan fotót őriztünk róla és az édesanyjáról, amit még ő sem látott” – mesélte a plébános.

fotó: Twitter/Kensington Palace
fotó: Twitter/Kensington Palace

“A gyermekkori látogatásom ezen a helyen mély és maradandó emlék számomra – akkor tanultam meg, mennyire fontos, hogy tisztelettel, méltósággal, odafigyeléssel, kedvességgel legyünk egymás, főleg a legszegényebbek iránt. Megtanultam milyen fontos, hogy az elesettek segítséget kapjanak ahhoz, hogy újra normális életet élhessenek” – mondta beszédében a herceg.

Vilmos körbejárta a hajléktalanszálló legújabb szárnyait. Majd a művészeti szobában elfogadta a lakók ajándékát; egy nyakláncot küldtek a feleségének, Katalinnak és egy karkötőt a testvérének Harry hercegnek. “Úgy hiszem, hogy a nejem imádni fogja ezt” – udvariaskodott Vilmos.

fotó: Twitter/Kensington Palace
fotó: Twitter/Kensington Palace

Ezt már olvastad? Jövőre lesz 20 éve, hogy Diana hercegnő elhunyt egy autóbalesetben – így emlékeznek meg róla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top