Sztárok

Farm: óriási drámák a végjátékban

A Farmon mindenki egyre nyíltabban vállalja a véleményét. Elkezdődtek a nagy kibeszélések a végjátékban: mindenki visszamond mindent mindenkinek. Dóri szerint Brigi rajong Attiláért, Attila viszont úgy látja, Dóri irigy Brigi boldogságára. Mire Dóri kimondja: Brigi kétszínű, aki szeret játszani az emberekkel. Tehát lesz dráma bőven a mai adásban is!

A Farmon egyre kiélezettebbé válik a küzdelem a farmerek között, így nem meglepő, hogy mindenki egyre nyíltabban vállalja a véleményét. Ki a másik szemébe, ki inkább csak “cinkostársainak” panaszkodva, de az biztos, hogy a játékosok nem mennek el egymás mellett szó nélkül.

Míg az italozó Brigi tart a párbajt nyerő Attilával való közös munkától – hiszen az új Heti Gazda együtt osztotta be őket a tehenekhez – addig Dóri nem akármilyen nyugtatással lép elő. “De hát te úgyis rajongsz Attiláért, nincs miért aggódnod” – veti oda félvállról, ami ellen Brigi természetesen tiltakozik. Ha mindez nem lenne elég Dóri Attilánál is kihúzza a gyufát azzal, hogy miután Attila, Kongót beengedi az állatokhoz, Dóri egyből riasztja a milliós tartozással küzdő Gergőt, hogy segítsen visszahívni a boldogan futkározó négylábút.

Farm: elkezdődtek a nagy kibeszélések a végjátékban

Nem értem Dórit, szerintem rá van gerjedve Gergőre, irigyli Brigit, túllihegte ezt az egészet” – állapította meg Attila, aki Brigivel és Gáborral is megbeszélte a történteket. Ha mindez a pletykálkodás nem lenne elég, Dóri fülébe még vissza is jut mindaz, amit Attila Brigivel beszélt ki róla. “Brigi kétszínű, szeret játszani az emberekkel” – állapítja meg a hallottak alapján Dóri. Hogy végül mit hallott vissza Dóri, ami erre a megállapításra juttatta, kiderül a mai adásból.

Farm: elkezdődtek a nagy kibeszélések a végjátékban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top