Sztárok

Jót tett a plusz 17 év Kate Beckinsale-nek

Kevés nő mondhatja el magáról, hogy az idő múlása jót tett neki. Kate Beckinsale viszont közéjük tartozik. Bár nem ezért olyan jó a nemrég posztolt fotója.

Kate Beckinsale-nek sosem volt önbizalma, de a lánya születésekor megfogadta, hogy nem mutat rossz példát a gyerekének, mert tudja, milyen mély nyomot hagy egy gyerek lelkén az otthoni zűrzavar.

“15 évesen anorexiás voltam, és csak orvosi segítséggel éltem túl az egészet. Azóta tudom, hogy az életet ünnepelni kell” – mondta korábban Beckinsale, aki első nagy szerelme, Michael Sheen mellett nyolc éven át kitartott, bár miután a férfi nem kérte feleségül a lányuk születése után, a kapcsolatuk megromlott. 

2003-ban váltak szét, de Beckinsale és Sheen máig jó barátok, és a lányuk nevelésében mindig egyetértettek. “Különbözőek vagyunk, de ha Lilyről van szó, nincs vita köztünk. Ha nem is értünk egyet, megtanultunk kompromisszumot kötni a lányunk érdekében, és ez működik.”

A színésznő posztja pedig igazán megható, és ahogy tőle megszokhattuk, vicces is. Amellett pedig nem tudtak elmenni szó nélkül a színésznő rajongói, milyen jól néz. “Esküszöm, jót tett az elmúlt 17 év, szebb, mint valaha” – írta az egyikük. Kate Beckinsale megszokhatta a dicséreteket, hiszen az elmúlt években rendre őt választják az egyik legjobban öltözött sztárnak, és rengetegen kérdezik, mi a titka annak, hogy ilyen remekül tartja magát.

Jót tett a plusz 17 év Kate Beckinsale-nek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top