Sztárok

Tóth Gabi rárontott szerelmére a fürdőkádban

Ráadásul Tóth Gabi le is fotózta Molnár Tibit, aki kellőképpen meglepett arcot vágott ahhoz, hogy elhiggyük, nem beállított fotóról van szó.

 

Tóth Gabi és párja, Molnár Tibi, úgy tűnik, remekül egymásra találtak, tökéletesen kiegészítik a másikat. Az énekesnő egyesek szerint Tibi miatt vett vissza korábbi kicsapongó életéből, most pedig hatalmas a boldogság mindkét félnél. Tóth Gabi hetente posztol szerelmes és vicces fotókat kettejükről, mutatva ezzel is, hogy mennyire jól megvannak együtt.

Az ominózus fürdőkádas fotó is minden bizonnyal egy ilyen mókás pillanatra szerette volna felhívni a nagyközönség figyelmét:

Kincsem????????????????????????

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

A pár szerelmét hűen tükrözi egyébként Molnár Tibi és a Tha Shudras legújabb albumának hangulata, ami tele van szerelmes számokkal, ezeknek a zöme pedig természetesen a frontember és Tóth Gabi kapcsolatáról szól.

“A szerelmes számokba sok negatív élmény is beleszövődött, ezek természetesen a múltamból származnak, a pozitív üzenetek pedig a jelenből. Érdekes, hogy leginkább az időjárás és az aktuális hangulatom van hatással a dalokra” – mondta az énekes, hozzátéve, hogy továbbra is maszkban jelennek meg a nagyközönség előtt, igaz, van amikor egy kádas fotón szinte minden látható.

Tóth Gabi rárontott szerelmére a fürdőkádban

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top