Sztárok

Fél éve, titokban szült a Szívek szállodája sztárja, Alexis Bledel

Azt hihetnénk, hogy egy ismert nőnek nehéz titokban tartania, ha várandós, de a Szívek szállodája sztárja, Alexis Bledel erre rácáfolt.

Nagy most az érdeklődés a Szívek szállodája új fejezete körül, ezért a szereplők sokkal inkább reflektorfénybe kerültek, mint az elmúlt években. Rögtön azután, hogy bejelentették, folytatódik a nagy sikerű sorozat, Alexis Bledel – a sorozat Rory Gilmore-ja – terhességéről jelentek meg cikkek. Igaz, ezt sem a színésznő, sem a párja nem erősítette meg, és a Celebuzz nevű oldalon is csak egy barát fecsegett, akkor ugyan csak arról, milyen izgatott Vincent Kartheiser és Alexis Beledel.

Fél éve, titokban szült a Szívek szállodája sztár, Alexis Bledel

Az egésszel senki nem is foglalkozott, mivel nem látszott a színésznőn, hogy gömbölyödne, és a Szívek szállodája első képei után már egyértelmű volt, hogy az egész terhesség csak pletyka. Éppen ezért volt meglepetés, amit most az E! news megírt: Bledel édesanya lett, titokban megszülte a kisfiát. A meglepetés nagyobb része mégsem ez, hanem a tény, hogy mindez tavaly ősszel történt. Vagyis, amikor a terhességről kezdtek beszélni, tulajdonképpen már meg is született a pár első gyereke.

Tavaly áprilisban készült kép: utólag érthetetlen, miért nem vette észre senki a színésznő pocakját
Tavaly áprilisban készült kép: utólag érthetetlen, miért nem vette észre senki a színésznő pocakját

Visszanézve a tavalyi képeket, érdekes, miért nem derült ki mindez hamarabb.

Fél éve, titokban szült a Szívek szállodája sztár, Alexis Bledel

A pár amúgy annyira nem veri nagy dobra a kapcsolatát, hogy gyakorlatilag néhány vörös szőnyeges képet leszámítva csak a közös filmjeleneteik vannak a Reklámőrültek című sorozatból:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top