Sztárok

Vajna Tímea végre bejelentkezett Cannes-ból

Már aggódtunk, hogy vajon mi történhetett, hogy eddig csupán néhány fotóval örvendeztetett meg Vajna Tímea, de szerencsére kiderült: semmi baj, csak nem volt túl jó az internetkapcsolat, ezért több pici mozzanatot töltött fel a közösségi oldalakra. Ráadásul Andy Vajna örökbecsű mondata is elhangzott az egyiken.

 

Az, hogy a filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna, és neje, Vajna Tímea ne legyen ott a cannes-i forgatagban, épp olyan lehetetlen, mint hogy piros hó essen. Ugyan volt némi kételyünk azzal kapcsolatban, hogy Vajna Tímea mennyire vetette bele magát az éjszakázásba, ugyanis sem bulizós, sem vörös szőnyeges bevonulásokról nem kaptunk híreket, videókat.

Ennek oka, mint utóbb kiderült, az internet túlterheltsége lehetett, de szerencsére már minden rendben, Vajna Tímea egy éjszaka alatt behozta az elmúlt hét lemaradását videókkal és fotókkal.

Íme, a felhozatal:

Az extradögös Vajna Tímea mindenkit megnyugtat, hogy lesz élő videó, csak nyugodjunk le, mert nagy a kocsisor.

Az élő videó kiemelkedő pillanatai:

  • Vajna Tímea megmutatta a vörös szőnyeget, ami valójában fehér.
  • A lényeg azonban az, hogy egy jótékonysági esten vett részt férjével, az amFAR, AIDS-kutatásért alapítvány gáláján,
  • amit egyébként elsőként Andy Vajna rendezett, mégpedig a Cliffhenger című film apropóján.
  • Az örökbecsű igazság a videó utolsó másodperceiben hangzik csak el, hiszen Andy Vajna át szeretné verekedni magát a hatalmas fotóshadon, még mielőtt a hírességek megérkeznek, és így szól: “Gyere, mert mi nem vagyunk sztárok. Gyere!”
  • Majd a videó megszakad…

Még több videó:

De volt Vajna Tímeának egy másik ruhája is, amit kétperces pörgős-forgós lassításban csodálhattunk meg. Imádtuk, akár egy hercegnő… Lassú hercegnő…

Itt egy fotó egyébként Andy Vajna asszisztensével is. Ezt az infót a kép alatti posztokból bogoztuk ki.

Aztán Vajna Tímea azt is megmutatta, hogy Uma Thurman hogyan segít milliókat gyűjteni a rászorulóknak:

Szóval ennyi minden történt a Vajna házaspárral az elmúlt napokban… Reméljük, Tímea megtartja jó szokását, és még több videót, fotót, ruhát, szelfit pakol majd a Facebookra…  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top