nlc.hu
Sztárok
Ez okozta Rajhona Ádám halálát

Ez okozta Rajhona Ádám halálát

Rajhona Ádám régóta gyengélkedett, de senki sem számított arra, hogy végzetesre fordul az állapota.

Rajhona Ádám régóta beteg volt, senki sem számított arra, hogy ilyen váratlanul meghal. A 72 éves színművész sem készült még elmenni, színházi szerepeket akart, nyaralást tervezett – írja a Bors. Kollégáit megdöbbentette halálhíre.

“Ádám remek ember és kolléga volt, bármikor fordulhattam hozzá a bajaimmal. Egyetlen hibája volt, hogy a cigarettáról nem tudott lemondani még ak­kor sem, amikor már nagyon gyenge volt a tüdeje. Ennek ellenére, amikor a kórházban kicsit javítottak az állapotán, bejött, játszott” – emlékezett vissza jó barátja és színészkollégája, Harkányi Endre.

Ez okozta Rajhona Ádám halálát

“Ádám nagyon régóta rossz állapotban volt, ha jól tudom, tüdőtágulásban szenvedett. Le vagyok sújtva” – mondta Lukács Sándor.

Rajhona Ádám halálát állítólag az úgynevezett COPD (ez az obstruktív tüdőbetegség nemzetközi rövidítése) okozta. Ez a kór legtöbbször visszafordíthatatlan hörgőszűkülettel jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top