Sztárok

Rémisztő pedofilvádakról beszélt Elijah Wood

A 35 éves színész, Elijah Wood szerint a hollywoodi filmipar része a gyerekek szexuális zaklatása.

A Huffington Post összefoglalója szerint Elijah Wood annyiban mindenképp szerencsés, hogy amikor gyerekszínészként Hollywoodba érkezett, anyja megóvta őt a szexuális ragadozóktól. 

Attól azonban szülei sem tudták megvédeni, hogy lássa, a filmipar vezetői között mennyi pedofil van, akik rendszeresen visszaélnek hatalmukkal.

Ahogy a Gyűrűk Ura főszereplője fogalmazott, “rengeteg vipera van ebben a szakmában  és Hollywood mélyén hatalmas a sötétség”. A színészt az is felháborítja, hogy a pedofília áldozatainak hangja sosem olyan erős, mint azoké, akik a hatalomban vannak. 

A nyolcéves kora óta színészkedő Wood nem sokkal azután szólalt meg, hogy május elején újra felerősödtek Woody Allen szexuális zaklatással kapcsolatos ügyei. A rendezőről nevel lánya, Dylan Farrow állította, hogy még 1992-ben szexuálisan bántalmazta, most pedig fivére, Ronan Farrow írt cikket a Hollywood Reporterben, felvetve a média felelősségét, amiért a sajtó nem gyakorol elég nyomást a minden vádat tagadó apjára.

A gyerekbántalmazással foglalkozó cikkeinket itt találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top