Sztárok

Jakupcsek Gabriella a kislányáról posztolt képet

Ritkaságszámba megy, amikor láthatjuk Jakupcsek Gabriella kislányát, Emma Rózát. Az meg különösen nem megszokott, hogy nem egy rendezvényen fotózták le.

Jakupcsek Gabriella  tényleg nagyon helyes képet posztolt Emma Rózáról. A műsorvezető nyolcéves kislánya teljes sífelszerelésben készíti a tejbegrízt.  

Volt olyan, aki szerint nagy kár, hogy nem látszik jól, milyen szép a gyerek, mert túlságosan kitakarta az arcát a síszemüveg és a bukósisak.

Nemrégiben azonban Jakupcsek Gabriella megmutatta a lányát a Nők Lapjának, ott már alaposan megnézhettük, mennyire hasonlít egymásra anya és lánya.  Ahogy korábban már elmondta a műsorvezető, ezúttal sokkal megfontoltabban tervez Emmával. 

“Emmánál minden megfontolt döntés volt, semmi nem volt a véletlenre bízva, egy elhatározás volt, nem egy berobbanó dolog. Ez egy minden percében megélt és kiélvezett terhesség és gyerekvállalás volt. A két korábbi gyerekkel elég hektikus volt az élet, mindent akkor akartunk, az egy nagyon más érzelmi állapotban volt.”

Jakupcsek Gabriella kislányáról posztolt képet

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top