Sztárok

Szomorú hírt közölt Jennifer Aniston: meghalt az édesanyja

Az amerikai InTouch magazin exkluzív információja szerint Jennifer Aniston édesanyja, Nancy Dow május 25-én elhunyt.

Jennifer Aniston 15 évig nem beszélt az anyjával, mivel Nancy Dow annak idején a színésznő hírnevét kihasználva egy könyvet írt a lányával való kapcsolatáról. Bár azóta öt évvel ezelőtt, Dow első agyvérzését követően a sztár meglátogatta az asszonyt a kórházban, de a viszonyukat nem sikerült rendezi.

Szomorú hír kapott Jennifer Aniston: meghalt az édesanyja

Az InTouch magazin beszámolója szerint azonban Jennifer Aniston még el tudott búcsúzni az édesanyjától. “Valami megmozdult benne, és meglátogatta a beteg Nancyt, nem sokkal az anyja halála előtt” – számolt be egy bennfentes a magazinnak Aniston május 12-én tett látogatásáról.

Szomorú hír kapott Jennifer Aniston: meghalt az édesanyja

Ahogy korábban, úgy most sem nyilatkozik a sztár a magánéletéről, de a People magazinnal hivatalos közleményben tudatta: “Nagy szomorúsággal tudatjuk a bátyámmal, Johnnal, hogy édesanyánk, Nancy Dow elhunyt. 79 éves volt, és hosszas betegség után, békében hunyt el a családja és a barátai körében.”

Szomorú hír kapott Jennifer Aniston: meghalt az édesanyja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top