Sztárok

Lagzi Lajcsi elárulta, ki miatt volt börtönben

Lagzi Lajcsi szövevényes történettel állt elő, megnevezte, hogy szerinte ki miatt került börtönbe. A következményektől pedig nem fél.

 Lagzi Lajcsi kedden reggel a Class FM-en elárulta, hogy kit tesz felelőssé a meghurcolásáért. “Nem tudom, miért voltam börtönben, de hogy ki miatt, arról van elképzelésem” – kezdte a zenész a Morning Show-ban. 

A Dáridóval kapcsolatos, a médiában mozgó nagy hatalmú urak, televíziótulajdonosok… ők azok, akik engem nagy jóindulatba burkolt fenyegetésekkel bombáztak. (…) Az egyik tévé tulajdonosa kért tőlem egy találkozót, a Dáridó című műsor jogairól való lemondásomat szerették volna. Egy csütörtöki napon találkoztunk, az azt követő kedden engem letartóztattak. Az illető annyit mondott, hogy jobb lenne, ha a mi együttműködésünkre koncentrálnék, mert meglátom, milyen nagy bajom lesz. Közölte velem, hogy engem el fognak vinni és a feleségemet is. Én erre annyit mondtam, hogy: te hülye vagy!” – mondta a kórházból saját felelősségére távozó Lagzi Lajcsi, aki meg is nevezte, kire gondol.

Később a Borsnak azt is elmondta, miért most tálalt ki. “Mert ismét olyat terjesztett rólam ez az ember, ami a becsületemet sérti, ezért elégtételt kívánok venni. Ehhez kapcsolódik egy közjegyzői nyilatkozat, amit nyilvánosságra fogok hozni” – magyarázta, és azt is elmondta, nem fél. “Semmitől nem félek! A nyilvánosság fog megvédeni engem. Annyival tartozom a családomnak, hogy mindent megteszek, hogy tisztázzam magam. Az eljárásban nagyon sok hiba történt, de legalább most már mindenki tudja, hogy itt más fajsúlyú dolgokról van szó, mint a koholt közüzemi lopás” – mondta Lagzi Lajcsi.

Lagzi Lajcsi elárulta, ki miatt volt börtönben

Az érintett cég közleményben reagált Lagzi Lajcsi szavaira. Elismerték, hogy az akkor még Nóta Tv néven működő csatorna tárgyalásokat folytatott vele egy műsorblokk indításáról és az ehhez szükséges védjegyek bejelenté­séről, de végül a felek együttműködése meghiúsult, amit ők tudomásul vettek.

A lap megkereste a megvádolt üzletembert is, aki egyelőre még nem reagált a vádakra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top