Sztárok

Megvan, ki okozta Rékasi balesetét

2015 júniusában szenvedett motorbalesetet a Barátok közt színésze, Rékasi Károly. Hivatalos eredménye még nincs a rendőrségi vizsgálatnak, de a Bors információja szerint nem a színész hibázott.

 “Meggyőződésem, hogy ez egy jól belátható helyzet volt onnan, ahonnan az autós jött. Azaz az autós véleményem szerint feltétlenül hibázott. Különben nem kerülhettem volna az autónak arra az oldalára” – nyilatkozta korábban a színész.

Rékasi Károlynak komoly fájdalmai és egyéb kellemetlenségek mellett komoly anyagi veszteséget is jelentett a több hónapos kényszerpihenő, ezért kártérítést is követel majd.

“Évek óta balesetmentesen közlekedem. Semmi másra nem készülök, mint amit bárki más tenne az esetemben. Teljesen máshogy alakult volna az őszöm és a telem, ha nincs ez a karambol. Természetesen lesz kárigényem a kieső bevételek miatt”  – mondta Rékasi Károly

A Bors információi szerint a tizenegy hónapja, közel tucatnyi szakértő bevonásával folyó vizsgálatban gyanúsítottként nem a Barátok közt színészét, hanem az autóst hallgatták ki. Rékasi a színésztársainak, barátainak ugyanis azt mesélte, ő csak tanú az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top