Sztárok

Elképesztő képek a Roxette énekesnőjéről – ma 58 éves Marie Fredriksson

Valódi ajándéknak érzi a Roxette énekesnője a születésnapját, ami nem is csoda. A ma 58 éves Marie Fredrikssonnak nem sok jót ígértek az orvosai 14 évvel ezelőtt.

A Roxette énekesnője túlélte a rákot, és saját bevallása szerint ehhez leginkább a saját hitére és optimizmusára volt szükség.

 58 éves Roxette énekesnője

Nagyszerű orvosai voltak, akik mindent megtettek érte, de ahogy mondta, semmi jóval nem biztatták. Marie Fredriksson ezért mindennap hálás a sorsnak, a születésnapjait pedig ajándéknak érzi, így a mai, 58. sem kivétel.

A svéd duó világszerte ismert, és a Roxette énekesnője a rajongói támogatásából rengeteg erőt merített. Ráadásul, ahogy egy korábbi interjúban fogalmazott, igazán szerencsés, amiért olyan férje van, aki mindenben támogatja. “Számíthattam rá a legnehezebb pillanataimban is.”

A pár 1994-ben házasodott össze, és Mikael Bolyos azóta is az énekesnő első számú rajongója. A galériára kattintva láthatsz néhány fotót az esküvőjükről, és az ismerősök szerint a szenvedélyük azóta sem csökkent.

Megnézem
Összes kép (1)

A pár kislánya, Inez Josefin még az esküvő előtt egy évvel született, a kisfiuk pedig 1996-ben, és az  Oscar Mikael nevet kapta. Marie Fredriksson családja kifejezetten összetartó, és bár a gyerekek születésekor az énekesnő már igazi világsztár volt, csak ritkán szerepel a sajtóban velük.

Megnézem
Összes kép (1)

Bár a családja mindennél fontosabb az énekesnőnek, a zene az igazi szenvedélye. Alig 8 évesen határozta el, hogy énekesnő lesz, mindezt a nővére hatására, aki Beatlest, Rolling Stonest, Jimi Hendrixet és Led Zeppelint hallgatott. “Belopóztunk a kisebb testvéreimmel, mert mi nem csatlakozhattunk a nővéremhez és a barátaihoz. Onnan hallgattuk a zenét, és akkor határoztam el, hogy énekesnő leszek.”

Sajnos a sztár nővére már nem érhette meg a sikereket, mert egy autóbalesetben meghalt, nem sokkal Marie kilencedik születésnapja előtt. A család azonban nagyon összetartó volt, és mindenben támogatták egymást. “Megtanultam együtt élni a veszteséggel, és ebben a zene sokat segített” – mesélte az énekesnő, aki 2002-ben, miután agydaganatot diagnosztizáltak nála, ugyanúgy a zenében keresett vigaszt.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top