Sztárok

Ezért maradt el Gaál Noémi esküvője

Gaál Noémi és a Maloveczky Miklós szerelme 11 éve tart, a lánykérés szinte azonnal megtörtént. Végre elmondták, hogy miért nem álltak soha anyakönyvvezető elé.

Maloveczky Miklós következetesen a feleségének nevezi az éppen dráguló TV2 időjósát, miközben Gaál Noémi hivatalosan nem is a felesége. A párost nem különösebben érdekli, hogy nincs egy kettejük összetartozását igazoló anyakönyvi kivonat a nappali falán, elvannak ők papír nélkül is.

Ezért maradt el Gaál Noémi esküvője

Tudjuk róluk, hogy szeretnek utazni, hiszen Noémi egyszer a privát fotóit is megosztotta a rajongóival, a TV2 mostani riportjából pedig kiderül, hogy az utazáson túl is vannak közös szenvedélyeik, ilyen például a cipővásárlás vagy a kutyatartás. Miklós bull terriere pont annyira nyugodt kutya, mint amennyire zabos Noémi 15 éves ölebe (a forgatás után sajnos elhunyt), aki nemhogy a csatorna munkatársait, de anno még Miklóst is alig engedte be a lakásba. A hobbikon túl Miki és Noémi arról is beszéltek, hogy nem sokkal azután, hogy megismerkedtek, Miklós megkérte az időjós kezét, de az esküvőt valahogy elfelejtették, és nem lett belőle semmi.

Miklós egyébként nem igazán féltékeny a párjára, bár arról lövésünk nincs, hogy mégis mit szólt ahhoz, amikor Alekosz az Édes Életben rágerjedt Gaál Noémi “domborzatára”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top