Sztárok

Dögös fotók a ma 47 éves Keleti Andreáról

Pizsama, elegáns ruha vagy a 70-es évek diszkószettje: bármit felvehet a ma 47 éves Keleti Andrea, mert egyformán dögösen néz ki az összes ruhában.

A Nagy Duett egyik kedvenc párosa lett Keleti Andrea és Peter Srámek, pedig az első adásba nem indítottak valami jól. Igaz, az egyetlen, ami abból a Lazy Songból megmaradt, hogy Keleti Andrea milyen jól mutatott pizsamában is.

“Nekem tulajdonképpen tetszett. Kiakadtunk rajta, hogy nem táncol, de úgy feküdt ott, mint a legnagyobbak” – mondta akkor Kasza Tibor, és a zsűri az első adásokban nem is nagyon mondott jobb kritikát ennél.

Bezzeg később! Nemcsak azt dicsérték, milyen energiákat mozgatott meg a páros a Nagy Duett színpadán, hanem azt is, milyen remekül mutat Keleti Andrea sortban, csillogó szoknyában és tulajdonképpen mindenben.

Dögös fotók a ma 47 éves Keleti Andreáról

A 47 születésnapja alkalmából pedig összeszedtük Keleti Andrea legdögösebb színpadi szettjeit az elmúlt hetekből. Kattints a galériára a képekért:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top