Sztárok

Liptai Claudia: ez a szülés most más lesz, mint az első

Liptai Claudia 10 évvel ezelőtt 17 órán át vajúdott, a férje nélkül szült, és akkor még azt sem tudta pontosan, mi és hogyan történik vele. Most viszont minden más lesz.

Liptai Claudia egyszerűen sugárzik a boldogságtól, látszik rajta, hogy jól érzi magát a bőrében, és élvezi a második terhességét. Mindez a Nagy Duett során tett apró megjegyzésekből is látszik.

Liptai Claudia: ez a szülés most más lesz, mint az eslő

A BEST magazinból pedig kiderül, mennyire más a mostani helyzet, mint 10 évvel ezelőtt, amikor a műsorvezető kislánya, Panka született. 

“Egyedül ültem az ágyban és azon gondolkoztam, most ez az-e?” – mondta a korábbi szüléséről Liptai Claudia, aki akkor magában volt a szülésnél. Mostani párjával, Pataki Ádámmal mindent másképpen terveznek, erről a magazinban olvashatunk részleteket is. Az pedig tagadhatatlan, hogy a műsorvezető egészen kivirult, és most már boldogan posztol Liptai Claudia a babáról is a közösségi oldalán.

Liptai Claudia: ez a szülés most más lesz, mint az eslő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top