Sztárok

Dobó Kata fehérneműben nosztalgiázott

Nosztalgikus hangulatban volt Dobó Kata, aki egy igazán dögös képet posztolt magáról: a fotón pedig csak egy fehérneműt visel.

Lassan 20 éve mutatták be a Miniszter félrelép című filmet, amellyel Dobó Kata egy csapásra ismert lett. Talán a kerek évforduló, talán valami más miatt, de az biztos, hogy a színésznő nosztalgikus hangulatban posztolta ezt a  képet:

#ittkezdôdöttminden #miniszterfélrelép #büszke #visszafordíthatatlan

@katadobo által közzétett fénykép,

Korábban már beszélt arról, hogy mit is jelent számára a film. “Annak idején mielőtt megkaptam volna A miniszter félrelép főszerepét, megkérdezte Andy, tudom-e, mi vár rám, ha elvállalom ezt a szerepet. Éreztem, hogy azt kell mondanom, tudom. Ha előre látom, hogy ez azzal jár, hogy rengetegen belemásznak a magánéletembe, akkor lehet, hogy nemet mondtam volna a szerepre. Ha ma valaki sztár akar lenni, pontosan tisztában van vele, mire kell számítania. Korábban nem így volt.”

Andy Vajna előrelátó volt annak idején, de mostanra már a színésznő is megtalálta az egyensúlyt a magánélet és a hírnév között. Dobó Kata idén ünnepelte a 42. születésnapját, és azt mondta, nem bánja a korát, hiszen bölcsebb lett, megtalálta a lelki egyensúlyát, és jól érzi magát a bőrében. Ránézésre viszont olyan, mintha egy napot sem öregedett volna. 

#itwasagreatday #summerishere #lovemylife #goodnight #begratefulforwhatyouhave

@katadobo által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top