Sztárok

Szabó Bence, a Kismenők győztese: “Boldog vagyok, hogy én vihetem el a szüleimet nyaralni”

Szabó Bence elvarázsolta a felnőtteket a Kismenőkben. Nemcsak azért, mert hihetetlenül szépen énekelt, hanem azért is mert gyerek tudott maradni. Nem szállt el, nem változott meg, az a Szabó Bence maradt, aki kristálytisztán énekel, akinek nagy szíve van, és akinek a legnagyobb szurkolója a dédije.

“Csókolom, Szabó Bence vagyok” – így köszöntött a telefonban ez a 11 éves kisfiú, aki megnyerte szombaton este a Kismenőket. Azt mondja még fel sem fogta, hogy őt szavazták meg a legjobbnak, és bármennyire szeretne, nem tudja kiemelni a kedvenc dalát. “Mindet szerettem. Mindegyik a szívemhez nőtt”  mondja szerényen. Azt azért elárulja, hogyha még egy adás lett volna, akkor szívesen elénekelt volna egy Jimmy-dalt. Bence, akinek előadása még Apáti Bence szemébe is könnyet csalt,  egy görögországi nyaralást is nyert, aminek a sorsát már abban a pillanatban tudta, hogy kimondták a nevét. “Édesanyám és édesapám nagyon sokat dolgozik. Nagyon boldog vagyok, hogy én vihetem el őket nyaralni. És a hőlégballonozás, hát az is hatalmas élmény lesz”  meséli Bence, aki imád repülni, nem úgy, mint apukája, aki retteg levegőben.

Bence szereplése nem ment a tanulás rovására. Apukája büszkén meséli, hogy a zagyvaszántói suliban mindenki minden segítséget megadott neki abban, hogy jól zárja ezt az évet. “Kimondhatatlanul büszkék vagyunk rá. Ő mindig Szabó Bence marad, egy szerény és alázatos fiú. Sokat beszélgettünk vele a műsor alatt és a műsor után. Elmondtuk, hogy azért, mert jött ez a siker, és mert nyert, ne változzon meg. Tudom, hogy nem lesz belőle egy beképzelt gyerek”  mondja Bence apukája, aki a Feke Pállal előadott duettet szerette a legjobban: “Csodálatos volt őket együtt hallgatni. Ezúton is köszönöm Feke Pálnak, hogy ennyit segített a fiamnak.”

A Kismenők győztesének talán nem is a görög nyaralás vagy a pénz volt a legnagyobb nyeremény, hanem az, hogy a műsor után találkozhatott nővérével, aki külföldön dolgozik. Az adás előtt még beszélgettek telefonon. Azt mondtuk, hogy a nővére nem tudja nézni, mert dolgozni fog, de nagyon szurkol neki. Bence ebbe beletörődött, aztán a győzelme után meglátta itthon az őt váró nővérét, és olyan elképesztően boldog volt. Nekünk, szülőknek is ez volt a legmeghatóbb pillanat szombaton mesélte Bence apukája.

Szabó Bence, aki gyerek tudott maradni a felnőttek világában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top