Sztárok

Aigner Szilárd a műtét után halt meg

Aigner Szilárd 70. születésnapja után egy nappal tragikus hirtelenséggel elhunyt. Egy korábbi, 3 éve készült, interjúban elárulta, meddig szeretett volna élni.

Aigner Szilárd hétfőn váratlanul meghalt. A Bors információi szerint a szíve régóta rendetlenkedett, tavasszal meg is műtötték, és úgy tűnt, hogy segített a be­avatkozás. De talán a szívproblémával lehet összefüggésben hirtelen halála. A Blikk információi szerint viszont agyérműtétje volt tavasszal, ami után felépült.

Aigner Szilárd 3 éve adott utoljára hosszabb interjút a lapnak, amiben elárulta, hogy az édesanyja azt szerette volna, hogy a katolikus papi hivatást válassza. Mesélt élete tragédiáiról is, amikből sajnos nem volt hiány, nagyobbik lánya, Éva, aki most 37 éves, még csak az ötödik évében járt, amikor édesanyját elvitte a mellrák. Ezután kezdődött a kapcsolata Pártai Luciával. Első közös gyermeküket kéthetes korában vesztették el különféle komplikációk miatt, ám szerencsére hamarosan megszületett Luca, aki már 20 éves. A hivatása mellett a sport mindig is fontos volt az életében, 67 évesen még rendszeresen kerékpározott, szörfözött, és időnként még kenujába is beült. 

Ennyi ideig szeretett volna éni Aigner Szilárd

Az interjúban azt is elárulta, hogy meddig szeretne élni, azt mondta “még úgy hat évig”, mindezt pedig a család genetikájára alapozta.

Ezt sajnos nem sikerült teljesítenie, de az, hogy viszonylag rövid időt jelölt meg, arról árulkodik, hogy boldog, teljes életet élt, és mindent elért, amit szeretett volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top