Sztárok

Steiner Kristóf megmutatta új szerelmét – fotó

Steiner Kristóf közös képet posztolt a szerelmével. Nézd meg, mennyire összeillenek!

Alig telt el néhány hónap, hogy zátonyra futott Steiner Kristóf házassága, de máris rátalált a szerelem. Szerinte egy kapcsolat után nem kötelező hivatalos gyászidőszakot tartani. Új szerelmét, Nimródot egy közös munka során ismerte meg, és már közös képet is posztolt az Instagramon.

“Kilenc év után szűk hat hónap nem elég ahhoz, hogy feldolgozzam a válásomat. De miután tíz éve veszítettem el az édesanyámat, tudom, hogy akiket valaha szerettünk, örökké a részünk marad. Túl boldoggá tesszük egymást ahhoz, hogy racionális elveket vagy elvárásokat követve mindezt eltoljuk magunktól. Nem tudom másként megfogalmazni, mint hogy egyformán rezgünk Nimroddal. Nem hiszek abban, hogy az embernek társadalmi elvárásokat kellene követnie, »hivatalos« gyászidőszakot tartania, vagy foglalkoznia kellene a környezete ítélkezésével, véleményével. Csak abban hiszek, hogy nyitott szívvel kell szeretnünk” – írta a képhez Steiner Kristóf.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top