nlc.hu
Sztárok
Pártos Csilla megnyugodhat: ártatlan

Pártos Csilla megnyugodhat: ártatlan

Nem felelős a több mint két évvel ezelőtti balesetért Pártos Csilla, amiben két biciklis súlyosan megsérült a budapesti Árpád hídnál.

Mint ismert, a Pártos Csilla 2014. május 2-án BMW-jével egy kamionnal ütközött a Szent­endrei úton, ami száz méteren tolta maga előtt, s közben két kerékpárost is elsodort. A műsorvezető sokáig szenvedett a felelősség gyanújától, ám most már megnyugodhat: Nem felelős a több mint két évvel ezelőtti balesetért. A Bors úgy tudja, a vizsgálat arra az eredményre jutott, hogy Pártos Csilla már a sávban haladt autójával, amikor a kamionos érkezett és elsodorta a kocsiját.

 A balesetben elsodort egyik kerékpáros, Gábor kulcscsonttörést szenvedett, társa, Ferenc bicepszéről pedig egy izom leszakadt – hosszú időt töltöttek kórházban. Teljes felépülésük majdnem egy évet vett igénybe, de mára szerencsére már jól vannak. “Nekünk mindegy, hogy ki volt a hibás, már nem haragszunk senkire. A fájdalmainkon az sem enyhített volna, ha tudjuk, ki ütött el. Hónapokig jártunk gyógytornára, de szerencsére ma már mindketten egészségesek vagyunk, nincsenek maradandó károsodásaink. A biztosítónak elküldtük a kárigényünket” – mondta Baross Gábor, aki bízik benne, hogy a teljes összeget megkaphatják a biztosítótól.

Pártos Csilla megnyugodhat: ártatlan

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top