Sztárok

Ha a könyöködön jönnek ki az ismétlések: teszteld, mekkora filmszakértő vagy?

Kezdődik a nyár, és már most borítékolható, hogy látunk ismétléseket. Már az is szerencse, ha ugyanazt a filmet nem adja más-más csatorna egy héten belül. Ebből kiindulva jutott eszünkbe: vajon tényleg a könyöködön jön az összes ismétlés, vagy rád fér egy kis gyakorlás?

Egészen hihetetlen, de még mindig nem láttam a Rocky vagy a Rambo összes részét, pedig a különböző tévécsatornák mindent megtesznek, ha rajtuk múlna, akár kívülről meg tudnám tanulni. Ahogyan a Joy című idei Oscar-jelölt filmből megtudtam, legalább hétszer kell elmondani valakinek valamit, hogy egészen biztosan átmenjen az üzenet. (Vagy ki tudja hányszor?) 

A lényeg, hogy azt hiszem, vannak olyan filmek, amelyeknek már átjött az üzenetük, van olyan, amit nem bánok ennek ellenére sem, ha milliószor ismétlik. Van, amit pedig nem bánnék, ha többször leadnának.

Azt nem állítom, hogy szakértő vagyok, de azért a legtöbb tévében látható filmet egyetlen jelenetből is felismerem – vagy csak ezzel ámítom magam. Ezzel a teszttel könnyen kiderítheted, hogy te mennyire vagy filmszakértő? Igazi sikerfilmeket válogattunk össze, amelyeket egyetlen gifből kellene felismerned.

Teszteld magad, hogy mire emlékszel a filmekből: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top